Αυτά τα Χριστούγεννα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας την εμπειρία τραγανής γκοφρέτας με πλούσια κρέμα κακάο και βελούδινη γεύση πραλίνας φουντουκιού και μυήστε τους στον κόσμο της υγιεινής απόλαυσης!

 

Κάντε:

1. Like στην σελίδα @wishbars
2. Share (Δημόσια κοινοποίηση) το post του διαγωνισμού
3.Comment το δώρο που ζητήσατε από τον Άι Βασίλη τις φετινές γιορτές ,
και μπείτε στην κλήρωση!

Πέντε (5) νικητές θα κερδίσουν :
1 Mega Wafer Goft Box με προιόντα Wish Wafer sticks με stevia

 

'Οροι και προυποθέσεις ορθής συμμετοχής :

1.Τίτλος Διαγωνισμού

“Χριστούγεννα με Wish Wafer Sticks”

2. Διοργανώτρια
Η εταιρία με την επωνυμία «Atcare ΕΠΕ » (εφεξής η «Εταιρεία»), που εδρεύει στο Περιστέρι, Αρτεμισίου 83 & Αθαμανίας, 121 35 και δραστηριοποιείται με το εμπόριο Φαρμακευτικών και Παραφαρμακευτικών Προϊόντων & Υπηρεσιών, διοργανώνει διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Facebook υπό τους κάτωθι όρους.

3.Τρόπος συμμετοχής
Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει τα βήματα 1 & 2 & 3
Η Κοινοποίηση της φωτογραφίας θα πρέπει να είναι χαρακτηρισμένη «Δημόσια» και ενεργή τουλάχιστον μέχρι το τέλους του διαγωνισμού , οπότε και θα ανακοινωθούν οι νικητές.

4. Εξαιρέσεις συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει κάθε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών στην Ελλάδα , εξαιρουμένων των εργαζομένων στην Εταιρεία.

5. Έναρξη – Λήξη Διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στη σελίδα Wish Sugarfree Chocolate and Bars την Παρασκευή 15/12/2017 και θα λήξει την Τετάρτη 03/01/2018

6. Νικητές-Δώρα Διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός θα αναδείξει πέντε (5) νικητές.
Ο καθένας από αυτούς θα κερδίσει 1 (1) δώρο:
1 κιβώτιο Wish Wafer Sticks με stevia
Το δώρο δεν δύναται να ανταλλαγεί με άλλο δώρο ή χρηματικό ποσό.

7. Κληρώσεις Νικητών
Oι νικητές θα προκύψουν με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 04/01/2018

8. Ανακοίνωση Νικητών
Η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί έως τις 5 Ιανουρίου με τη δημοσίευση των ονομάτων τους ως χρηστών του Facebook στη σελίδα Facebook @wishbars

9. Ενημέρωση των Νικητών
Οι νικητές ενημερώνονται από το διαχειριστή του διαγωνισμού με δημοσίευση/post που θα ανακοινώνει την λήξη του διαγωνισμού και τα ονόματα των νικητών αλλά και με προσωπικό μήνυμα . Στο μήνυμα, οι νικητές καλούνται να ενημερώσουν την Εταιρεία μέσω προσωπικού μηνύματος και πάντως εντός 14 ημερών , για τα πλήρη στοιχεία τους , που απαιτούνται για την πραγματοποίηση της αποστολής των δώρων.
Μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος, η συμμετοχή θεωρείται άκυρη.

10. Παραλαβή Δώρων από Νικητές
Όλα τα δώρα αποστέλλονται στους νικητές μέσω της εταιρίας διανομής που συνεργάζεται η διοργανώτρια Εταιρία. Η αποστολή των δώρων επιβαρύνει οικονομικά την Εταιρεία.

11. Λοιποί ‘Οροι Συμμετοχής
Α. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες παρέχουν τη ρητή συναίνεσή τους στην Εταιρία να αναρτήσει και να διατηρήσει αναρτημένα τα ονόματά τους ως χρηστών του Facebook στη δημοσίευση ανακοίνωσης των νικητών.
Β. Η διοργανώτρια Εταιρία δικαιούται να ακυρώσει όποιον συμμετέχοντα δημοσιεύει υλικό που προσβάλλει ή αντικρούεται στους όρους του διαγωνισμού ή στα χρηστά ήθη της Εταιρίας.
Γ. Αυτή η ενέργεια δεν χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται, οργανώνεται ή σχετίζεται κατ' οιοδήποτε τρόπο με το Facebook. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή παράπονα πρέπει να αποστέλλονται στην Εταιρία. Κατανοείτε ότι παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία στην Εταιρία και όχι στο Facebook .

Καλή επιτυχία !