Υλικά

Για τη βάση

1 1/4 φλ. Τσαγιού μπισκότα wish digestive

4 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο

Για τη γέμιση

1 φλ. τσαγιού wish spread

225 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά, κρύα

225 γρ. μαλακό τυρί κρέμα τύπου Philadelphia

Εκτέλεση συνταγής

Θρυμματίζετε τα μπισκότα και τα αναμειγνύετε με το βούτυρο ώστε να πάρουν την μορφή βρεγμένης άμμου και στη συνέχεια απλώνετε το μείγμα στην βάση ενός ταψιού διαμέτρου 22 εκ και το αφήνετε στο ψυγείο, μέχρι να κρυώσει καλά και σφίξει.

Βάζετε τη κρύα κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και τη χτυπάτε καλά για 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει μια πηχτή σαντιγί.

Σε ένα άλλο μπολ βάζετε το τυρί με το spread και τα χτυπάτε καλά με το μίξερ μέχρι να ενσωματωθούν. Το αποτέλεσμα είναι μια λεία σοκολατένια, αφράτη κρέμα.

Προσθέτετε τη σαντιγί μέσα στη σοκολατένια κρέμα και ανακατεύετε με απαλές κινήσεις μέχρι να ενσωματωθούν.

Τέλος, ρίχνετε το μείγμα στο ταψάκι πάνω από τη βάση, ισιώνετε την επιφάνεια και ξαναβάζετε το γλυκό σας στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και σφίξει η γέμιση. Το σερβίρετε και το απολαμβάνετε σκέτο ,με ξηρούς καρπούς ή και φρέσκα φρούτα.

 

Καλή απόλαυση!