Μεγάλος Διαγωνισμός Facebook Wish και Σαρακοστή 2017

 

   

Αν υπάρχει μια γλυκιά γεύση που να χαρακτηρίζει αυτή την Σαρακοστή, αυτή είναι η μοναδική γεύση των Wish Snacks!

 

Μεγάλος διαγωνισμός Wish και Σαρακοστή . Συνδυάζονται μοναδικά στα πλαίσια της ισορροπημένης διατροφής και την αποτοξίνωση του οργανισμού ! 

Κάντε:

1. Like στην σελίδα Wish Sugarfree Chocolate & Bars

2. Share (Δημόσια κοινοποίηση) το post του διαγωνισμού & μπείτε στην κλήρωση. 

Τρεις (3) νικητές θα κερδίσουν :

1. Καλάθι νηστίσιμων προιόντων από τa Wish Snacks

2. Το βιβλίο «Η διατροφή στη νηστεία» της Διαιτολόγου – Διατροφολόγου Καρακασίδου Παναγιώτας.

Λήξη διαγωνισμού 27/03/2017.

Ανακοίνωση νικητών μέσα από την σελίδα. 

Ο διαγωνισμός ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο.

Όροι & προϋποθέσεις ορθής συμμετοχής για το Facebook  

1.Τίτλος Διαγωνισμού 

“Wish & Σαρακοστή”

2. Διοργανώτρια

Η εταιρία με την επωνυμία «Atcare ΕΠΕ » (εφεξής η «Εταιρεία»), που εδρεύει στο Περιστέρι, Αρτεμισίου 83 & Αθαμανίας, 121 35 και δραστηριοποιείται με το εμπόριο Φαρμακευτικών και Παραφαρμακευτικών Προϊόντων & Υπηρεσιών,διοργανώνει διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Facebook υπό τους κάτωθι όρους.

3.Τρόπος συμμετοχής

  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει τα βήματα 1 & 2 (Like & Share)
  • Η Κοινοποίηση της φωτογραφίας θα πρέπει να είναι χαρακτηρισμένη «Δημόσια» και ενεργή τουλάχιστον μέχρι το τέλους του διαγωνισμού, όπου και θα μπουν οι συμμετοχές στην κληρωτίδα.
  • Με κάθε «Δημόσια Κοινοποίηση» βάζετε μία συμμετοχή στην κληρωτίδα.
  • Μπορείτε να κάνετε όσες «Δημόσιες Κοινοποιήσεις» της φωτογραφίας θέλετε, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες νίκης, με περισσότερες συμμετοχές στην κληρωτίδα.

4. Εξαιρέσεις συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει κάθε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών σε Ελλάδα και Κύπρο,εξαιρουμένων των εργαζομένων στην Εταιρεία.

5. Έναρξη – Λήξη Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στη σελίδα  Wish Sugarfree Chocolate and Bars την Δευτέρα 13/03/2017 και θα λήξει την Δευτέρα 27/03/2017

6. Νικητές-Δώρα Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα αναδείξει τρεις (3) νικητές.

Ο καθένας από αυτούς θα κερδίσει 1 (1) δώρο:

  • Καλάθι νηστίσιμων προιόντων Wish Snacks και
  • Το βιβλίο « Η Διατροφή στη Nηστεία » της Διαιτολόγου – Διατροφολόγου Καρακασίδου Παναγιώτας.

Το δώρο δεν δύναται να ανταλλαγεί με άλλο δώρο ή χρηματικό ποσό.

7. Κληρώσεις Νικητών

Oι νικητές θα προκύψουν με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28/03/2017

8. Ανακοίνωση Νικητών

Η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί έως 30 Μαρτίου με τη δημοσίευση των ονομάτων τους ως χρηστών του Facebook στη σελίδα Facebook Wish Sugarfree Chocolate and Bars

9. Ενημέρωση των Νικητών

Οι νικητές ενημερώνονται από το διαχειριστή του διαγωνισμού με δημοσίευση/post που θα ενημερώνει για την λήξη του διαγωνισμού και τα ονόματα των νικητών αλλά και με προσωπικό μήνυμα . Στο μήνυμα καλούνται να επικοινωνήσουν μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα του Facebook προκειμένου να παραλάβουν το δώρο τους.
Οι νικητές καλούνται να ενημερώσουν την Εταιρεία μέσω προσωπικού μηνύματος για τα πλήρη στοιχεία που απαιτούνται για την πραγματοποίηση της αποστολής, εντός 14 ημερών. Μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος, η συμμετοχή θεωρείται άκυρη.

10. Παραλαβή Δώρων από Νικητές

Όλα τα δώρα αποστέλλονται στους νικητές μέσω της εταιρίας διανομής που συνεργάζεται η διοργανώτρια Εταιρία. Η αποστολή των δώρων επιβαρύνει οικονομικά την Εταιρεία.

11. Λοιποί ‘Οροι Συμμετοχής

Α. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες παρέχουν τη ρητή συναίνεσή τους στην Εταιρία να αναρτήσει και να διατηρήσει αναρτημένα τα ονόματά τους ως χρηστών του Facebook στη δημοσίευση ανακοίνωσης των νικητών.

Β. Η διοργανώτρια Εταιρία δικαιούται να ακυρώσει όποιον συμμετέχοντα δημοσιεύει υλικό που προσβάλλει ή αντικρούεται στους όρους του διαγωνισμού ή στα χρηστά ήθη της Εταιρίας.

Γ. Αυτή η ενέργεια δεν χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται, οργανώνεται ή σχετίζεται κατ' οιοδήποτε τρόπο με το Facebook. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή παράπονα πρέπει να αποστέλλονται στην Εταιρία. Κατανοείτε ότι παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία στην Εταιρία και όχι στο Facebook .

Καλή επιτυχία !