Απολαύστε μια Wish Crunchy και εκπληρώστε μια Παιδική Ευχή!

   

Τα προϊόντα υγιεινής διατροφής Wish (χωρίς προσθήκη ζάχαρης) και ο οργανισμός Make-A-Wish ενώνουν τις δυνάμεις τους από  1/11/2016 έως 31/1/2017 για να εκπληρώσουν τις Ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Ενθαρρύνουμε τον κόσμο να αναζητήσει σε επιλεγμένα καταστήματα και φαρμακεία την Wish Crunchy με την ειδική σήμανση και ενημερώνουμε ότι με κάθε αγορά προιόντος χαρίζουμε 0,10€ στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για να ενισχυθεί ο αγώνας των παιδιών αυτών με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

«Όταν ένα απίστευτο όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να γίνεις καλά έρχεται πιο κοντά!» Ανδρέας, 10 ετών.

Απολαύστε την τραγανή μπάρα δημητριακών με πραλίνα φουντουκιού και σοκολάτα γάλακτος Wish Crunchy με Στέβια και στηρίξτε το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να χαρίσει χαμόγελα.

Για να ενημερωθείτε για τα σημεία διάθεσης, επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Τηλ. 210 5783080.

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.550 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντάς τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας Ευχής, δημιουργεί για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύει τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο της Make a Wish στη Ελλάδα, μπορείτε να απευθυνθείτε :
Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Καραϊσκάκη 23 & Λ. Βουλιαγμένης, Γλυφάδα Τηλ. 210-9637660,
www.makeawish.gr