Διαγωνισμός Wish & Καλοκαίρι

Η οικογένεια της Wish σας καλεί να μοιραστείτε την καλοκαιρινή σας φωτογραφία μαζί με το αγαπημένο σας Wish Snack.


Ανεβάστε την καλοκαιρινή φωτογραφία με το Wish Snack στο προφίλ σας στο Facebook ή/και στο Instagram, κάντε tag τη σελίδα μας (Facebook: @Wish Sugarfree Chocolate and Bars / Instagram: @Wish Sugarfree Snacks) και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 5 δώρα:


•    Ένα κουτί με προϊόντα της σειράς Υγιεινής Διατροφής Wish
•    Το βιβλίο "Σεφ στο… παρά πέντε" του Ευάγγελου Ζουμπανέα
•    Το βιβλίο "Η διατροφή στη νηστεία" της Παναγιώτας Καρακασίδου
•    Το βιβλίο "THIN… Positive" του Ευάγγελου Ζουμπανέα
•    Μία πετσέτα θαλάσσης


Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 20/7.


Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν έως τις 22/7/2016.


Ο διαγωνισμός ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο.

 

 

Όροι διαγωνισμού
1.Τίτλος Διαγωνισμού “Wish & Καλοκαίρι”

2. Διοργανώτρια
Η εταιρία με την επωνυμία «Atcare ΕΠΕ » (εφεξής η «Εταιρεία»), που εδρεύει στο Περιστέρι, Αρτεμισίου 83 & Αθαμανίας, 121 35 και δραστηριοποιείται με το εμπόριο Φαρμακευτικών και Παραφαρμακευτικών Προϊόντων & Υπηρεσιών,  διοργανώνει διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο facebook και το instagram υπό τους κάτωθι όρους.

3.Τρόπος συμμετοχής
Οι συμμετέχοντες καλούνται να ανεβάσουν μια φωτογραφία στο προφίλ τους στο Facebook ή στο Instagram που να απεικονίζει μια καλοκαιρινή στιγμή μαζί με ένα προϊόν της σειράς υγιεινής διατροφής Wish. Στην φωτογραφία αυτή πρέπει να έχει γίνει αναφορά του ονόματος της σελίδας της Wish (Facebook: @Wish Sugarfree Chocolate and Bars | Instagram: @Wish Sugarfree Snacks αντίστοιχα). Συμμετοχή με φωτογραφία στην οποία δεν έχει γίνει αναφορά στη σελίδα της Wish σε Facebook ή Instagram αντίστοιχα θεωρείται άκυρη.

4. Eξαιρέσεις Συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει κάθε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών σε Ελλάδα και Κύπρο, εξαιρουμένων των εργαζομένων στην Eταιρεία.

5.Έναρξη – Λήξη Διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στη σελίδα Facebook Wish Sugarfree Chocolate and Bars και το Instagram Wish Sugarfree Snacks τις ημερομηνίες 11/7/2016 – 20/7/2016.

6.Νικητές -Δώρα διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός θα αναδείξει πέντε (5) νικητές. Ο καθένας από αυτούς θα κερδίσει πέντε (5) δώρα:
•    Ένα κουτί με προϊόντα της σειράς Υγιεινής Διατροφής Wish
•    Το βιβλίο "Σεφ στο… παρά πέντε" του Ευάγγελου Ζουμπανέα
•    Το βιβλίο "Η διατροφή στη νηστεία" της Παναγιώτας Καρακασίδου
•    Το βιβλίο "THIN… Positive" του Ευάγγελου Ζουμπανέα
•    Μία πετσέτα θαλάσσης
Το δώρο δεν δύναται να ανταλλαγεί με άλλο δώρο ή χρηματικό ποσό.

7.Κληρώσεις νικητών  
Οι νικητές θα προκύψουν με ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21/7/2016.

8.Ανακοίνωση νικητών
Η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί έως τις 22/7/2015 με δημοσίευση των ονομάτων τους ως χρηστών του Facebook ή του Instagram (με το οποίο έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό) στις σελίδες Facebook: Wish Sugarfree Chocolate and Bars και Instagram: Wish Sugarfree Snacks.

9. Ενημέρωση νικητών
Οι νικητές ενημερώνονται από το διαχειριστή του διαγωνισμού με μήνυμα κάτω από τη φωτογραφία τους. Στο μήνυμα καλούνται να επικοινωνήσουν μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα του Facebook ή Instagram προκειμένου να παραλάβουν το δώρο τους.
Οι νικητές καλούνται να ενημερώσουν την Εταιρεία μέσω προσωπικού μηνύματος για τα πλήρη στοιχεία που απαιτούνται για την πραγματοποίηση της αποστολής, εντός 14 ημερών. Μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος, η συμμετοχή θεωρείται άκυρη.

10.Παραλαβή δώρων από νικητές
Όλα τα δώρα αποστέλλονται στους νικητές μέσω της εταιρίας διανομής που συνεργάζεται η διοργανώτρια Εταιρία. Η αποστολή των δώρων επιβαρύνει οικονομικά την Εταιρεία.

11. Λοιποί όροι συμμετοχής
Α. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες παρέχουν τη ρητή συναίνεσή τους στην Εταιρία να αναρτήσει και να διατηρήσει αναρτημένα τα ονόματά τους ως χρηστών του Facebook στη δημοσίευση ανακοίνωσης των νικητών.
Β. Η λήψη της φωτογραφίας θα πρέπει να έχει γίνει από τον ίδιο τον συμμετέχοντα και να αποτελεί δικό του πρωτότυπο έργο, δηλαδή οι φωτογραφίες δεν θα πρέπει να προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, ενώ σε περίπτωση διχογνωμίας ή αμφισβήτησης επί των δικαιωμάτων αυτών, η Εταιρεία δεσμεύεται να προβαίνει σε διαγραφή της φωτογραφίας και ακύρωσης της συμμετοχής χωρίς καμία ευθύνη της για το λόγο αυτό, οπότε η διαφορά θα διευθετείται μεταξύ των ενδιαφερομένων. Η φωτογραφία δεν πρέπει να περιέχει ή να παραπέμπει σε εμπορικά σήματα τρίτων. Αν οι συμμετέχοντες αποφασίσουν να αποστείλουν φωτογραφίες άλλων ατόμων (ενηλίκων ή παιδιών) θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του συγκεκριμένου ατόμου ή του κηδεμόνα του παιδιού.
Γ. Η διοργανώτρια Εταιρία δικαιούται να ακυρώσει όποιον συμμετέχοντα δημοσιεύει υλικό που προσβάλλει ή αντικρούεται στους όρους του διαγωνισμού ή στα χρηστά ήθη της Εταιρίας.
Δ. Αυτή η ενέργεια δεν χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται, οργανώνεται ή σχετίζεται κατ' οιοδήποτε τρόπο με το Facebook. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή παράπονα πρέπει να αποστέλλονται στην Εταιρία. Κατανοείτε ότι παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία στην Εταιρία και όχι στο Facebook.