Διαγωνισμός Share your Wishes

 

 

Η οικογένεια της Wish σας καλεί να μοιραστείτε μαζί μας την Ευχή σας στο Facebook Wish Sugarfree Chocolate and Bars. 

Χαρίστε τη μοναδική σας Ευχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα και μπείτε στην κλήρωση για:

 

  • Ένα κουτί με τα προϊόντα Υγιεινής Διατροφής Wish
  • Το βιβλίο "Thin… Positive" του Ευάγγελου Ζουμπανέα
  • Το βιβλίο "Η διατροφή στη νηστεία" της Παναγιώτας Καρακασίδου

 

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 31/12/2015.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν έως τις 15/1/2016.

Ο διαγωνισμός ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο. 

Γράψτε μας την Ευχή σας ΕΔΩ

 

Όροι διαγωνισμού
1.Τίτλος Διαγωνισμού “Share your Wishes”

2. Διοργανώτρια
Η εταιρία με την επωνυμία «Atcare ΕΠΕ » (εφεξής η «Εταιρεία»), που εδρεύει στο Περιστέρι, Αρτεμισίου 83 & Αθαμανίας, 121 35 και δραστηριοποιείται με το εμπόριο Φαρμακευτικών και Παραφαρμακευτικών Προϊόντων & Υπηρεσιών,  διοργανώνει διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο facebook υπό τους κάτωθι όρους.

3.Τρόπος συμμετοχής
Οι συμμετέχοντες καλούνται να γράψουν μια φράση - ευχή στη σελίδα Facebook Wish Sugarfree Chocolate and Bars κάτω από τη φωτογραφία-δημοσίευση του διαγωνισμού, όπως αυτή αναρτήθηκε από το διαχειριστή του διαγωνισμού . Προαιρετικά οι συμμετέχοντες μπορούν να κοινοποιήσουν την φράση-ευχή στους φίλους τους στους οποίους απευθύνονται.

4. Eξαιρέσεις Συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει κάθε φυσικό πρόσωπο σε Ελλάδα και Κύπρο, εξαιρουμένων των εργαζομένων στην Eταιρεία.

5.Έναρξη – Λήξη Διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στη σελίδα Facebook Wish Sugarfree Chocolate and Bars τις ημερομηνίες 26/10/2015 – 31/12/2015.

6.Νικητές -Δώρα διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός θα αναδείξει τρεις (3) νικητές. Ο καθένας από αυτούς θα κερδίσει τρία (3) δώρα:
•    Ένα κουτί με προϊόντα της σειράς Υγιεινής Διατροφής Wish
•    Το βιβλίο “Thin… Positive” του Ευάγγελου Ζουμπανέα
•    Το βιβλίο «Η διατροφή στη νηστεία» της Παναγιώτας Καρακασίδου
Το δώρο δεν δύναται να ανταλλαγεί με άλλο δώρο ή χρηματικό ποσό.

7.Κληρώσεις νικητών  
Οι νικητές θα προκύψουν με ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11/1/2016 στα γραφεία της Εταιρείας.

8.Ανακοίνωση νικητών
Η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί έως τις 15/1/2015 με δημοσίευση των ονομάτων τους ως χρηστών του Facebook (με το οποίο έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό) στη σελίδα Wish Sugarfree Chocolate and Bars.

9. Ενημέρωση νικητών
Οι νικητές ενημερώνονται από το διαχειριστή του διαγωνισμού με μήνυμα κάτω από το σχόλιο τους. Στο μήνυμα καλούνται να επικοινωνήσουν μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα του Facebook προκειμένου να παραλάβουν το δώρο τους.
Οι νικητές καλούνται να ενημερώσουν την Εταιρεία μέσω προσωπικού μηνύματος για τα πλήρη στοιχεία που απαιτούνται για την πραγματοποίηση της αποστολής, εντός 14 ημερών. Μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος, η συμμετοχή θεωρείται άκυρη.

10.Παραλαβή δώρων από νικητές
Όλα τα δώρα αποστέλλονται στους νικητές μέσω της εταιρίας διανομής που συνεργάζεται η διοργανώτρια Εταιρία. Η αποστολή των δώρων επιβαρύνει οικονομικά την Εταιρεία.

11. Λοιποί όροι συμμετοχής
Α.Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες παρέχουν τη ρητή συναίνεσή τους στην Εταιρία να αναρτήσει και να διατηρήσει αναρτημένα τα ονόματά τους ως χρηστών του Facebook στη δημοσίευση ανακοίνωσης των νικητών.
Β.Συμμετοχές με ακατάλληλο περιεχόμενο ή προσβλητικό ακυρώνονται αυτομάτως από τη διοργανώτρια Εταιρία χωρίς να φέρει καμία ευθύνη, απέναντι στους συμμετέχοντες.
Γ.Η  διοργανώτρια Εταιρία δικαιούται να ακυρώσει όποιον συμμετέχοντα δημοσιεύει υλικό που προσβάλλει ή αντικρούεται στους όρους του διαγωνισμού ή στα χρηστά ήθη της Εταιρίας.
Δ. Αυτή η ενέργεια δεν χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται, οργανώνεται ή σχετίζεται κατ' οιοδήποτε τρόπο με το Facebook. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή παράπονα πρέπει να αποστέλλονται στην Εταιρία. Κατανοείτε ότι παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία στην Εταιρία και όχι στο Facebook.