Κλέπκου - Κουρτίδου: Οι πρωταθλήτριες του Beach Volley

 

Οι χρυσές πρωταθλήτριες, Κλέπκου-Κουρτίδου, διαγωνίζονται με την υποστήριξη των Wish Bars και εντυπωσιάζουν παγκοσμίως με τις επιδόσεις τους.


Τον Αύγουστο του 2013, διεξήχθησαν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Βeach Volley U16 2013 στο Allou! Fun Park που φιλοξένησε όλους τους τελικούς. Στις Κορασίδες, οι Θεσσαλονικιές Μαρία Κλέπκου και Βούλη Κουρτίδου, η νεαρότερη ομάδα που συμμετείχε ποτέ σε Masters, αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας.

 

 

Ένα χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2014, οι Κλέπκου-Κουρτίδου, συμμετείχαν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου U17 στην Πορτογαλία και κατέλαβαν την 9η θέση, παίρνοντας έτσι την πρόκριση να διαγωνιστούν τον Ιούλιο του 2014 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley U17 στο Ακαπούλκο, Μεξικό.

 


Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ξεχώρισαν για την απόδοσή τους παρά το γεγονός ότι ήταν οι νεαρότερες συμμετέχουσες και κατέκτησαν την 5η θέση.

 

Από το 2015, οι πρωταθλήτριες Κλέπκου- Κουρτίδου διαγωνίζονται με την υποστήριξη των φυσικών  μπαρών ενέργειας Wish Bars. Kατέλαβαν την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley U19 τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα, ενώ κατέκτησαν την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U22.

 

 

Η οικογένεια της Wish εύχεται ολόψυχα Καλή Eπιτυχία στις νεαρές πρωταθλήτριες, που μας κάνουν περήφανους !