Οι Wish Bars αγαπούν τον αθλητισμό

H σειρά προϊόντων Υγιεινής Διατροφής Wish στηρίζει τον αθλητισμό και διεκδικεί τη νίκη με τις καλύτερες ομάδες πανελλαδικώς.

 

Ποδηλασία

 

 

Οι μπάρες Wish Bars αποτελούν πιστό υποστηρικτή των ποδηλατικών αγώνων του συλλόγου Mountain Sports.

 

 

Τον Μάιο του 2015, πραγματοποιήθηκε από την  Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία τον Π.Σ.Κ. «ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ» ο ποδηλατικός αγώνας στην Ξάνθη και την Κομοτηνή. Η ομάδα της Wish ήταν παρούσα τόσο στα Άβδηρα του νομού Ξάνθης όσο και στην πλατεία της Κομοτηνής.

 


Beach Volley

 


Mε την ευγενική χορηγία των προϊόντων Wish Bars διαγωνίζονται και οι πρωταθλήτριες του Beach Volley, Μαρία Κλέπκου και Βούλη Κουρτίδου. Οι Κλέπκου-Κουρτίδου κατέλαβαν την 1η θέση στο Πανελλήνιο Σιρκουί Beach Volleyball 2015 U19 τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα. Στις 6-9 Αυγούστου 2015, θα αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Beach Volley κάτω των 18 που θα διεξαχθεί στη Ρίγα της Λετονίας.

 

Μαραθώνιοι Δρόμοι

 


Οι φυσικές μπάρες ενέργειας Wish Bars αποτέλεσαν το χορηγό 4 συμμετεχόντων στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος 2015» της Θεσσαλονίκης. 

 

Τα τελευταία χρόνια, η σειρά προϊόντων Υγιεινής Διατροφής υποστηρίζει συστηματικά τους Πράσινους Λευκάδιους Ημιμαραθώνιους Δρόμος.

 

Σκοποβολή

 


Στον Πανελλήνιο Αγώνα Σκοποβολής του Athens Cup IPSC 2015, οι φυσικές μπάρες ενέργειας Wish Bars χωρίς ζάχαρη στηρίξαν τη συμμετοχή 2 αθλητών του ομίλου πρακτικής σκοποβολής Ιωαννίνων Budo. Η ομάδα του ομίλου κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία του ομαδικού standard και πήρε έτσι την πρόκριση για την συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα που αντιπροσώπευσε τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα IPSC στην Ουγγαρία.

 

 

 

 


Wish bars και Αθλητισμός πάνε μαζί!