Η Wish στις μελωδίες του Monsieur Minimal

Οι δρόμοι της Wish και του Monsieur Minimal ενώθηκαν το 2008. Από την πρώτη στιγμή, η Wish ντύθηκε μουσικά μέσα από τις esthete μελωδίες του Monsieur Minimal και έτσι ξεκίνησε μια μακροχρόνια κοινή πορεία με πολύ ρυθμό, πολλές συναυλίες, πολλά video clip. Wish και Monsieur Minimal μεγαλώνουν και δημιουργούν μαζί!

 

Δείτε το Video με το Ταξίδι της Wish και του Monsieur Minimal:

 

 

 

Με 4 άλμπουμ ήδη στις αποσκευές του, άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού και μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist, ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία χρόνια μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του «indie-pop esthete».

O Monsieur Minimal ξεκίνησε με την νεανική και ανάλαφρη indie-pop του «Lollipop» και κατάφερε να κατακτήσει κατευθείαν την προσοχή πολλών ακροατών τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εν συνεχεία, αποφάσισε να πειραματιστεί με ελληνικό στίχο και να κυκλοφορήσει το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο «Πάστα Φλώρα», με μια πολυσυζητημένη συμμετοχή έκπληξη, αυτή της Δήμητρας Γαλάνη στο κομμάτι «Μια Ζωή».

 

Τρίτη του απόπειρα υπήρξε το διπλό «Minimal to Maximal», που αποτέλεσε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και φιλόδοξα μουσικοσυνθετικά εγχειρήματα της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής.

 

 

Το καλοκαίρι του 2013 ο Monsieur Minimal κυκλοφόρησε, ανεξάρτητα πλέον, το καλοκαιρινό single «Summer Lovers». Η δευτερη στάση και προαγγελος προς το πολυαναμενόμενο ταξίδι της μελωδικής pop και του επερχόμενου album του εγχώριου καλλιτέχνη αποτέλεσε το single «My world is you».

Τον Μάρτιο του 2015 κι έχοντας πλέον δημιουργήσει το δικό του μοναδικό μουσικό ύφος και με την υπογραφή της νέας του δισκογραφικής εταιρείας, Mo.Mi Records, o Monsieur Minimal κυκλοφορεί το τέταρτο στην σειρά προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο “High Times”. Ένα άλμπουμ με έντονα ευρωπαϊκό ήχο το όποιο αποτελείται από 11 electronica indie-pop φρέσκες, μουσικά "High Times" κολλητικές μελωδίες.

 

 

Δείτε τα video clip του Monsieur Minimal που κυκλοφόρησαν με την ευγενική χορηγία των φυσικών σνακ χωρίς ζάχαρη της Wish.