Βήμα Gourmet: Η Wish στα «100 καλύτερα» ελληνικά προϊόντα

Τον Ιανουάριο του 2012, το περιοδικό το «ΒΗΜΑGourmet» από την εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» ανέδειξε τα 100 καλύτερα ελληνικά προϊόντα για το 2011. Ανάμεσα τους διακρίθηκε η σειρά της αυθεντικής Σοκολάτας Wish.


Όπως αναφέρει το τεύχος Ιανουαρίου 2012, «πέμπτη χρονιά που η ομάδα του ΒΗΜΑGourmet καλείται να επιλέξει τα 100 καλύτερα της χρονιάς που πέρασε. Φέτος, όμως, για πρώτη φορά, κοινή πρόταση και απόφαση όλων μας ήταν να επιλέξουμε ελληνικά προϊόντα, Έλληνες παραγωγούς και ελληνικές επιχειρήσεις. Στόχος μας έγινε, κόντρα στους καιρούς, να αποδείξουμε ότι, παρά την κρίση και τη θλίψη που μας έχει κυριεύσει, γύρω μας, πλάι μας, οι αξιόλογες προσπάθειες δεν σταματούν. Τελικά, μας ήταν δύσκολο να διαλέξουμε μόνο 100, ήταν κι άλλοι, κι άλλα που θέλαμε να συμπεριλάβουμε. Συμφιλιωθήκαμε με την ιδέα ότι έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας, τόσα ώστε να καταφέρουμε να σας συστήσουμε όλους εκείνους που πιστεύουμε ότι αξίζουν την προσοχή σας. […] Αξίζουν τον σεβασμό μας για τη δουλειά τους και μας δείχνουν το δρόμο για μια Ελλάδα περήφανη, αυτοδύναμη, ποιοτική, παραγωγική και αισιόδοξη.»


Η Wish, η ελληνική σοκολάτα-Ευχή, ήρθε για να απενοχοποιήσει τη σοκολάτα, μια απαγορευμένη απόλαυση εξαιτίας της ζάχαρης που συνήθως τη συνοδεύει. «Η ευχή όσων αναγκάζονται να την στερηθούν, έγινε Wish από μια ελληνική εταιρεία, που της αφαίρεσε τη ζάχαρη για να μας την χαρίσει γεμάτη μόνο από το σίδηρο, το ασβέστιο, το νάτριο, τις βιταμίνες και όλα τα θρεπτικά συστατικά της, που χαρίζουν μακροζωία και γερή καρδιά».

Η Wish κάνει πράξη το όραμα της και εκπληρώνει την Ευχή για Υγεία και Απόλαυση.

 

 

 

 

 

Πηγή: «Τα 100 καλύτερα», Ιανουάριος 2012, Βήμα Gourmet, σελ. 31